• سه شنبه ٤ آبان ١٤٠٠-١٣:٣٣
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٢٨٥٧
امانی در تذکر پیش از دستور:

بی عدالتی در استخدام نیرو در شهرداری تهران/ موظف به اجرای عدالت در شهر هستیم

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به فرمایشات دو روز پیش مقام معظم رهبری گفت: ایشان روی بحث عدالت و پیوست عدالت برای هر نوع تصمیم، هر اقدام و در هر سطحی تاکید کردند و مطمئن باشید که اگر ما نتوانیم عدالت را در درون شهرداری اجرا کنیم، در اجرای عدالت در شهر هم موفق نخواهیم بود.

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران ناصر امانی با اشاره به بازدیدی که هفته گذشته از شهرداری منطقه 9 داشته، گفت: با حدود 70 نفر از پرسنل منطقه به شکل انفرادی صحبت کردم، خدمتشان بودم و مشکلاتشان را شنیدم. چند مطلب که فکر می‌کنم در سطح شهرداری تهران فراگیر باشد را خدمت شما عرض می‌کنم. امیدوارم شهردار تهران تدبیری کند که این مشکلات در یک زمان‌بندی مناسبی مرتفع شود. 
او ادامه داد: دو روز پیش که مقام معظم رهبری فرمایشاتی داشتند، روی بحث عدالت و پیوست عدالت برای هر نوع تصمیم، هر اقدام و در هر سطحی تاکید کردند و مطمئن باشید که اگر ما نتوانیم عدالت را در درون شهرداری اجرا کنیم، در اجرای عدالت در شهر هم موفق نخواهیم بود.
این عضو شورا تاکید کرد: منطقه 9، 70 نیروی شرکتی دارد که در واحدهای مختلف ستادی منطقه خدمت می‌کنند. بین 5 تا 15 سال سابقه‌ی خدمت دارند. تحصیلاتشان کارشناسی و کارشناسی ارشد و مرتبط با وظایف شهرداری است و برخی از آنها فرزندان ایثارگر شهروندان و شهرداری هستند. 
امانی اضافه کرد: در منطقه 9 که صرفا 2 ناحیه دارد حدود 60 نفر پرسنل قابل‌توجه است اما مشکل اینجاست که این کارکنان تبعیض و بی‌عدالتی را در طی سالیان خدمتشان دیدند که افرادی بدون هیچ سابقه و حتی با تحصیلات کمتر اما با سفارش افرادی خاص، مستقیم جذب شهرداری تهران شده‌اند و حتی شهردار منطقه (شهردار گذشته) آقازاده‌ای بود که مستقیم از خارج از شهرداری آمد و مستقیم مدیرکل امور مناطق شد و بعد از چند ماه هم شهردار منطقه شد. 
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: اما آنها همچنان با حداقل حقوق و بدون امنیت شغلی به ناچار به خدمتشان ادامه دادند. من خواهش می‌کنم به خواست و درخواست این 60 نفر کارمند زن و مردی که این تبعیض و بی‌عدالتی در حقشان روا شده، رسیدگی شود.
او با بیان اینکه موضوع دوم؛ بحث تعاونی مسکن کارکنان شهرداری است، تاکید کرد:  عزیزانی که در شورای چهارم و سوم حضور داشتند، مستحضر هستید که در آن دوران به کارکنان شهرداری تهران در حوزه‌ی مسکن خدمات خوبی ارائه شد، اما بلافاصله بعد از شروع دوره پنجم این موضوع به طور کامل متوقف شد و هیچ کس پاسخگوی تعاونی‌های مسکن کارکنان شهرداری در چهار سال گذشته نبود.
امانی اضافه کرد: در منطقه‌ی 9 معادل 100 نفر و در بسیاری دیگر از مناطق 500 نفر، 700 نفر و حتی بالای 1000 نفر در حال حاضر در بحث تعاونی‌های مسکن شهرداری بلاتکلیف هستند و کسی پاسخگوی آنها نبوده است. من از حوزه‌ی منابع انسانی شهرداری تهران خواهش می‌کنم که به بحث تعاونی‌های مسکن کارکنان شهرداری هم توجه ویژه‌ای کند. 
این عضو شورا گفت: ما قوانینی در این مدت اخیر داشتیم که دست شهرداری برای کمک به تعاونی‌های مسکن باز کرده مخصوصا قانون جهش تولید مسکن که حتی واگذاری زمین را هم به شکل رایگان در این قانون پیش‌بینی کردند؛ درحالی‌که شهرداری در گذشته با 50 درصد تخفیف این زمین‌ها را به تعاونی‌های مسکن واگذار کرده است؛ یعنی دستشان برای کمک باز است.
این عضو شورا گفت:  بنا بر مصوبه دولت  فرزندان ایثارگران شهرداری و بیرون از شهرداری که به شکل شرکتی در شرکت‌های وابسته به شهرداری خدمت می‌کنند نیز پیگیر هستند که اجرایی شود.
امانی اضافه کرد: بعد از ادغام معاونت برنامه‌ریزی و معاونت منابع انسانی، یک معاونت خیلی بزرگ و فربه با پست‌های خیلی خوب مدیریتی و کارشناسی در مناطق ایجاد شده است که خیلی هم خوب است و ما از این جهت خوشحال هستیم.
او ادامه داد: اما ما یکسری واحدهای اجرایی داریم که سالها است خدمت می‌کنند مثل 137، مثل 1888 اما در معاونت مالی و اقتصاد شهری، معاونت اجتماعی و معاونت شهرسازی و معماری هیچ توازنی به لحاظ تعداد پست‌ها و تعداد پست‌های مدیریتی با این معاونت جدید ندارند و این یک نوع تبعیض و بی‌عدالتی جدیدی را در مناطق ایجاد کرده است.  من از آقای دکتر فروزنده خواهش می‌کنم که این موضوع را در دستورکارشان قرار بدهند و در ساختار مناطق تجدیدنظری کنند.
6-18

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: